Naši proizvodi so nosilci številnih nagrad in certifikatov.

Najpomembnejši namen naših inovativnih, visokotehnoloških izdelkov je omogočiti bolj zdravo in kvalitetno življenje in bivanje. Prodajni program obsega artikle s področja zdravja, ekologije, vzdrževanja in dobrega počutja, kar nam daje izredno velik krog potencialnih kupcev.

Vsi proizvodi nosijo oznako MADE IN GERMANY – »IZDELANO V NEMČIJI« kar je sinonim za ultimativno kvaliteto in zmogljivost. Za izdelavo se uporabljajo najkvalitetnejši materiali in najmodernejša tehnologija, kar naše izdelke postavlja v vrh svetovne ponudbe.

Naši uporabniki tako dobijo vrhunsko učinkovitost, enostavno uporabo in dolgo življenjsko dobo izdelka ter najboljše razmerje med učinkovitostjo, kvaliteto ter ceno! Vse to pa dokazujejo tudi mnogi certifikati. Med drugimi REDDOT, +X AWARD (produkt leta 2013) KEMA, ARGUK ter certifikati nemškega centra za preventivno medicino , ki naše izdelke priporoča v namene preventivne medicine.

 

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.